SC. DisClima S.R.L. este o firma infiintata in anul 2009 cu domeniul de activitate in comercializarea, instalarea si oferirea de service pentru aparate de aer conditionat Vaslui, sisteme de ventilatie, incalzire si refrigerare.

Disclima - solutii pentru aer conditionat Vaslui

Ce ofera Disclima – solutii pentru aer conditionat Vaslui

Acoperim nevoile clientilor nostri si cautam impreuna cele mai bune solutii pentru atingerea nivelului de confort termic dorit. Si pentru ca ne dorim clienti pe deplin multumiti, firma noastra va ofera montaj profesional de calitate in cel mai scurt timp posibil.

Departamentul tehnic este format din personal bine pregatit cu experienta dobandita in timp, fiind in mod constant interesat de noile tehnologii aparute in domeniu. Calitatea echipamentului este la fel de importanta ca o corecta instalare a sa. Prin urmare, este recomandat sa apelati la o firma specializata care sa va ajute in acest sens. Un montaj bine realizat inseamna o durata de viata mai mare a aparatului si nu veti intalni probleme de tipul pierderilor de freon (cel mai frecvent intalnit fenomen atunci cand unitatile sunt montate necorespunzator).

Ce ofera Disclima?

Echipa noastra va ofera:

  • Instalare aer conditionat pentru toate marcile, atat rezidentiale cat si comerciale
  • Service aer conditionat si mentenanta pentru toate echipamentle (comercial/rezidential)
  • Gazul folosit este de ultima generatie, prietenos cu stratul de ozon.
  • Promovam tehnologia inverter (pentru a avea parte de un consum de energie redus)
  • Recomandarea noastra cuprinde marcile de top in domeniul climatizarii precum Mitsubishi Electric, Daikin, Fujitsu, etc.

Trusa instalatorilor nostri cuprinde scule si unelte specifice ( pompa de vid, manometre, trusa de bercluit) absolut necesare unui montaj corect.

Pe parcursul celor 11 ani de activitate in Romania, SC DisClima Srl a avut posibilitatea de a climatiza cu succes diferite spatii rezidentiale, cafenele, restaurante, sedii de banci sau de firme private si sediile diferitor institutii publice.

Daca doriti sa cereti o oferta de pret sau alte informatii, echipa noastra va fi incantata sa va ajute in gasirea solutiei perfecte pentru dumneavoastra.

Va multumim pentru increderea acordata serviciilor noastre si va stam la dispozitie pentru orice neclaritate!