Disclima îți poate asigura un somn liniștit în zilele calduroase de vară, la birou îți păstrează tempertura potrivită necesară concentrării, iar în living asigură o temperatura potrivită relaxării. Oferim aparate și servicii de aer conditionat in Iasi de cea mai bună calitate. Mulțumirea clienților noștri este prioritatea noastră!

Lumea conține un număr infinit de spații. Noi credem că aerul din fiecare spațiu ar trebui să fie potrivit într-un mod ideal pentru acel mediu. Pentru spațiile populate și create de oameni, putem controla aerul – temperatura, umiditatea, curenții și puritatea.

servicii de aer conditionat in Iasi

Servicii complete de instalare aer conditionat in Iasi

Instalăm aparate de aer condiționat de la branduri internaționale ca Mitsubishi, Daikin, Fujitsu etc. Toate acestea sunt însoțite de garanții.

 • Întreținere

Putem realiza contracte de întreținere sezoniere, cu servicii amănunțite necesare aparatelor deținute, sau unele în caz de urgență.

 • Reparații

Ai o problemă cu un aparat de aer condiționat? Sună-ne. Te vom ajuta și îți vom face aparatele să meargă la nivelul optim.

Misiunea Disclima

 • Realizarea celor mai bune și avansate soluții declimatizare
 • Asigura în permanență mulțumirea clienților
 • Stabilim compania drept un brand de încredere și eficiență, în care clienții și partenerii au încredere deplină

Eficienta si seriozitate

Programări flexibile, după programul tău, atât în ceea ce privește instalarea, cât și întreținerea sau reparația

 • Servicii la nivel national

Suntem o firmă locală, dar ne putem deplasa în toată țara.

 • Servicii complete – instalare, întreținere, reparații

Instalăm aparate de la branduri de renume, precum Mitsubishi, Daikin, Fujitsu.

Întrebări frecvente despre aer conditionat in Iasi

 1. Care sunt cele mai bune mărci de aer conditionat disponibile in Iasi?

În Iași, puteți găsi o varietate de mărci de aer condiționat, cum ar fi Daikin, Mitsubishi, Gree, Samsung, LG, Fujitsu, Ariston și multe altele. Alegerea mărcii depinde de preferințele personale, buget și necesități.

 1. Cât costă un aparat de aer conditionat in Iasi?

Costul unui aparat de aer condiționat în Iași variază în funcție de marca, model, capacitate și funcții suplimentare. Prețurile pot începe de la aproximativ 1.000 RON pentru un model simplu și pot ajunge până la 5.000 RON sau mai mult pentru unități mai avansate.

 1. Cât costă instalarea unui aparat de aer condiționat Iasi?

Costul instalării unui aparat de aer condiționat în Iași variază în funcție de complexitatea lucrării, de locație și de alte variabile. În medie, puteți estima un cost de instalare între 300 și 1.000 RON, dar este bine să solicitați mai multe oferte de la diferiți instalatori pentru a obține cel mai bun preț.

 1. Când este cel mai bun moment pentru a achiziționa și a instala un aparat de aer condiționat în Iași?

Cel mai bun moment pentru a achiziționa și a instala un aparat de aer condiționat în Iași este în perioada de extrasezon, adică în primăvară sau toamnă. În aceste perioade, instalatorii sunt mai puțin ocupați și puteți beneficia de promoții sau reduceri de prețuri.

 1. Este nevoie de o autorizație pentru instalarea unui aparat de aer condiționat în Iași?

În general, nu este necesară o autorizație pentru instalarea unui aparat de aer condiționat în Iași. Totuși, dacă locuiți într-o clădire istorică sau într-o zonă protejată, este posibil să aveți nevoie de o autorizație specială. Verificați cu autoritățile locale înainte de a instala aparatul de aer condiționat.