Pe aceasta pagina se afla condiţii generale pentru utilizarea site-ului www.disclima.ro

  1. Introducere

Prezentele Condiţii Generale definesc condiţiile de utilizare a site-ului www.disclima.ro de către potenţialii vizitatori sau clienţi. Accesând şi navigând pe acest site, acceptaţi termenii de utilizare descrişi în continuare.

     2. Drept de conținut

S.C. DISCLIMA S.R.L. deţine drepturi complete şi depline asupra titlului de proprietate şi prin aceasta toate drepturile de autor şi cele brevetate. Nu aveţi dreptul să vindeţi, decompilaţi si să dezasamblaţi continutul site-ului www.disclima.ro .

Disclima.ro îşi rezervă dreptul de a modifica conţinutul şi/sau structura site-ului în orice moment şi fară nici o informare prealabilă.

Conținutul întreg al site-ului www.disclima.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conţinutul şi prezentarea site-ului sunt deţinute de Disclima SRL. Este interzisă copierea, modificarea, afişarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licenţierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conţinutului site-ului în orice scop fară confirmarea scrisă din partea Disclima SRL

    3. Scopul website-ului www.disclima.ro


Conţinutul website-ului este format dintr-o prezentare a produselor şi serviciilor Disclima SRL.

Disclima.ro nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.

Disclima.ro nu poate garanta că prezentele pagini nu conţin erori însă în cazul în care acestea apar dacă suntem notificați ele se vor remedia.

Utilizatorii care doresc să-şi procure unul din produsele prezentate în site este rugat să contacteze telefonic Disclima SRL prin unul din mijloacele afişate în pagina de Contact a website-ului disclima.ro, obținînd informații asupra disponibilităţii produsului în cauză sau serviciului solicitat, tarife şi informaţiilor tehnice.

    4.  Date personale

Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informaţii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta.

Cu scopul de a răspunde nevoielor si solicitărilor dvoastră informaţiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări şi prelucrări electronice și se referă în special la date personale precum nume, numar de telefon.

    5. Comunicarea cu site-ul disclima.ro

Inițierea contactului de către dvoastră îl considerăm și va reprezinta consimțământul d-voastră pentru a vi se răspunde înapoi, a vi se furniza informațiile, a primi detalii de plata sau orice informație solicitată prin intermediul numărului de telefon, adresă de email sau formulare prezente pe site.

      Date oferite de Disclima prezente si in pagina  POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
Site-ul disclima.ro poate conţine legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de disclima utile în legătură cu conţinutul site-ului său şi care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condiţiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

     6.  Date oferite de Disclima

Orice persoană fizică sau juridică care vizitează site-ul www.disclima.ro şi care oferă date sau informaţii cu caracter personal prin intermediul acestui site îşi manifestă acordul în mod expres şi neechivoc pentru prelucrarea acestor date şi informaţii personale de către Disclima SRL în vederea efectuării de studii de piaţă precum și transmiterii de materiale promoţionale specifice operaţiunilor de marketing direct.

Disclima informeaza toti utilizatorii site-ului disclima.ro că va păstra confidenţialitatea acestor informaţii.

Menționăm că utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres şi neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu directivele GDPR pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

În cazul solicitărilor de informatii în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului şi la protecţia utilizării vă rugăm să ne contactaţi prin intermediul secţiunii Contact din site disclima.ro/contact